Atlantic Logo lang - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland
Logo Kaysun breed - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland
vaillant Logo Breed - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland

Een boiler voor uw warmtepomp

Een boiler voor de warmtepomp is een combinatie van de techniek van vroeger gecombineerd met de techniek van nu. U geniet hiermee zonder enige moeite van een lekkere warme douche, het dien van de afwas of heerlijk ontspannen in bad zitten. Het koudemiddel in deze boiler warmt het sanitaire water op van 10ºC naar 65ºC zodat u heerlijk geniet van comfort.

Geniet van uw warmtepomp door een model met boiler te kopen

Een warmtepomp met boiler is een fantastische oplossing voor wie warm water wil met extra voordelen. Welke voordelen heeft het kopen van een warmtepomp? Bijvoorbeeld een warmtepomp van Mitsubishi voor u? U heeft bijvoorbeeld geen gastkosten, een lagere CO2 uitstoot en zelfs de mogelijkheid te koelen bij lagere temperaturen. U koopt bij ons bijvoorbeeld ook een airco met warmtepomp kopen. U bent in goede handen bij Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland uit Krimpen aan den IJssel, nabij Rotterdam, voor de aanschaf en plaatsing van uw warmtepomp met boiler. Wilt u weten welke warmtepomp voor u geschikt is? Laat ons een berekening voor een geschikte warmtepomp maken voor u.

Regel uw nieuwe warmtepomp

Ben je op zoek naar een nieuwe warmtepomp met boiler? Vraag een offerte aan! Als u vragen heeft over onze producten of dienstverlening, neem dan contact op met onze experts. Dit doet u door te bellen naar 06 394 376 09, een Whatsapp te sturen naar 06 308 183 38 of verstuur een e-mail naar info@airconditioningservicenederland.nl.