Atlantic Logo lang - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland
Logo Kaysun breed - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland
vaillant Logo Breed - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland

Een boiler voor uw warmtepomp

Een boiler voor de warmtepomp is een combinatie van de techniek van vroeger gecombineerd met de techniek van nu. U geniet hiermee zonder enige moeite van een lekkere warme douche, het dien van de afwas of heerlijk ontspannen in bad zitten. Het koudemiddel in deze boiler warmt het sanitaire water op van 10ºC naar 65ºC zodat u heerlijk geniet van comfort. Binnen het assortiment van Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland uit Krimpen aan den IJssel vindt u deze warmtepomp.

Geniet van uw warmtepomp door een model met boiler te kopen

Een warmtepomp met boiler is een fantastische oplossing voor wie warm water wil met extra voordelen. Welke voordelen heeft het kopen van een warmtepomp? Bijvoorbeeld een warmtepomp van Mitsubishi voor u? U heeft bijvoorbeeld geen gastkosten, een lagere CO2 uitstoot en zelfs de mogelijkheid te koelen bij lagere temperaturen. Naast deze warmtepomp met boiler, zit u bij ons goed als u op zoek bent naar een airco met warmtepomp. U bent in goede handen bij Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland voor de aanschaf en plaatsing van uw warmtepomp met boiler. Wilt u weten welke warmtepomp voor u geschikt is? Laat ons een berekening voor een geschikte warmtepomp maken voor u.

Regel uw nieuwe warmtepomp

Bent u op zoek naar een nieuwe warmtepomp met boiler? Vraag een offerte aan! Als u vragen heeft over onze producten of dienstverlening, neem dan contact op met onze experts. Wij beantwoorden graag alle vragen, geven u indien gewenst advies en helpen u bij het maken van uw keuze.

×

Support


Klik op een van de onderstaande gebruikers om contact op te nemen

 

×
0