Uw airconditioning of warmtepomp in bedrijf laten stellen

je kunt er voor kiezen om zelf jouw airconditioning of warmtepomp te plaatsen. Echter, het in bedrijf stellen van het systeem dient ten alle tijden door een f-gassen gecertificeerd bedrijf uitgevoerd te worden. Zonder een F-gassen gecertificeerd rapport geeft de fabrikant je geen garantie op uw systeem. De kwaliteit en levensduur van het systeem wordt verbeterd wanneer deze koeltechnisch in bedrijf gesteld is. Dit geld ook voor het energieverbruik van je systeem.

Wanneer je ons opdracht geeft om je systeem in bedrijf te laten stellen, verwachten wij dat je bepaalde werkzaamheden van te voren hebt uitgevoerd. Deze werkzaamheden zijn verschillend voor een warmtepomp en een airconditioning maar komen op hetzelfde neer. Om je goed voor te bereiden op deze werkzaamheden hebben wij een checklist gemaakt die je help zo goed mogelijk voorbereid te zijn.

Airconditioning

Voor het inbedrijfstellen van je airconditioner verwachten wij dat jij zelf een aantal werkzaamheden zelf uitvoert. Deze werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het ophangen van de binnen unit, het ophangen of neerzetten van de buitenunit en het trekken van de benodigde leidingen en stroomkabels. Een gedetailleerde check-list kan gedownload worden via de volgende link:

Inbedrijfstelling van uw airconditioning

Heeft u de airconditioning niet bij ons besteld maar wilt u wel dat wij deze inbedrijf komen stellen? Dan hanteren wij de volgende prijzen. Deze prijzen zijn exclusief BTW.

Warmtepomp

Voor het inbedrijfstellen van je warmtepomp verwachten wij dat jij zelf een aantal werkzaamheden zelf uitvoert. Deze werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het ophangen van de binnen unit volgens de installatie voorschriften, het ophangen of neerzetten van de buitenunit volgens de installatie voorschriften en het trekken van de benodigde leidingen en stroomkabels. Een gedetailleerde check-list kan gedownload worden via de volgende link:

Inbedrijfstelling warmtepomp