Over Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland

Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland, de enige echte sinds 2015

Wij van Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland helpen u graag om ook uw woning of gebouw met innovatieve technieken klaar te maken voor een groene toekomst!

Dit doen wij door het toepassen van innovatieve systemen, producten en diensten. Dit om op een duurzame manier het klimaat en de energievoorziening van het gebouw of de woning het juiste woon- en of werkcomfort te bewerkstelligen.

Daarom levert Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland ook maatwerk dat volledig aansluit bij uw wensen en uw specifieke situatie.

De juiste airco op maat

Als u een airco aan wil schaffen bent u bij Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland aan het goede adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment airco’s en systemen van topmerken zoals Samsung, Carrier, Haier en Fuij Electric, Panasonic, Mitsubishi, Toshiba, Daikin

Airco: verschillend voor iedere ruimtes
Het maakt veel uit voor welke ruimte de airconditioning moet gaan functioneren. Dit heeft onder andere te maken met de oppervlakte, maar denk ook aan ook of het een een slaapkamer, woonkamer of keuken betreft. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een airco die de betreffende ruimte ook kan verwarmen. Zo heeft u het hele jaar het gemak van uw airconditioning. Lees hier op onze website hoe je de capaciteit kunt bereken voor een ruimte en een passende airco

De split unit airco
De vaste airco of split unit airco kan is in veel gevallen een prima keuze. Zo is het nadeel van een mobiele airco dat hij in de weg kan staan. Als u kiest voor een split unit airconditioning is dit niet het geval. Deze wordt netjes aan de muur bevestigd. Zo hoeft er dan ook niet zo’n grote slang door het raam naar buiten, zoals bij de mobiele airconditioning. Bij de split unit airco is alles netjes weggewerkt.

Laat ons uw airco leveren installeren of bestel deze bij ons online
Wij kunnen u airco leveren. Ook kunnen we de airco of installeren. In onze online-winkel ziet u slechts een aantal van de beschikbare modellen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de airco zelf te installeren. De inbedrijfstelling zal wel moeten gebeuren door een erkend installateur.

Landelijke dekking

Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland is verspreid door heel Nederland. Onze vestigingen beschikken over een eigen buitendienst- en binnendienstmedewerkers. Hierdoor weet u direct met wie u te maken heeft en heeft u een vast aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt.

Omdat installatie, onderhoud en advisering bij ons hoog in het vaandel staat, hechten wij veel waarde aan scholing en dat betekent voor u dat onze medewerkers weten waar ze over praten. Daardoor staan we ook voor een comfortabele en veilige installatie!

×

Support


Klik op een van de onderstaande gebruikers om contact op te nemen

 

×
0