Leveren en plaatsen

Berekeningen voor het juiste product

Persoonlijk advies

De installatie van een warmtepomp op uw cv

Op uw cv is de installatie van een warmtepomp nodig. Een hybride warmtepomp werkt samen met de cv-ketel. De warmtepomp zal voor het grootste gedeelte van de tijd zorgen voor verwarming. Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland uit Krimpen aan den IJssel installeert graag de warmtepomp op uw cv.

Wij verzorgen op uw cv de installatie van uw warmtepomp

Een hybride warmtepomp verzorgt het grootste gedeelte van de warmte in uw woning. Wanneer het koud wordt buiten of als er veel water wordt gevraagd, biedt de cv hulp. Dit gebeurt omdat het stroomverbruik van de warmtepomp anders te hoog wordt. Door de cv-ketel en de warmtepomp elkaar te laten ondersteunen, verbruikt u minder gas en voorkomt u een hoge energierekening. De voorwaarde voor de plaatsing van een warmtepomp op uw cv, is dat de woning goed geïsoleerd moet zijn, er ruimte is voor de installatie van de warmtepomp en er ruimte is voor een buitenunit.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Stuur ons een mail Vraag een offerte aan

Schakel ons in voor de installatie van uw warmtepomp

Wilt u graag de installatie van een warmtepomp op uw cv overlaten aan specialisten? Dan staan wij voor u klaar. Wij installeren graag uw warmtepomp met airco. Als u interesse heeft in onze dienstverlening, neemt u eenvoudig contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

×

Support


Klik op een van de onderstaande gebruikers om contact op te nemen

 

×
0