Een Toshiba-airco kopen

Overweegt u een Toshiba-airco te kopen als wandmodel? Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland uit Krimpen aan den IJssel heeft een ruim aanbod aan uitstekende modellen van dit gerenommeerde Japanse merk. Bekijk ons aanbod en wordt snel weer lekker koel. Bekijk ons aanbod en besluit welke Toshiba-airco u als wandmodel wilt kopen.

Een Toshiba-airco als wandmodel te kopen

Bent u op zoek naar een stille en kwalitatieve airconditioning als wandmodel, dan is de Toshiba-airco de beste keus voor u. Met verschillende modellen om uit te kiezen is de keuze van ons airconditioning- en warmtepompbedrijf zeer ruim. Wij hebben single-split airco’s, maar ook voor multi-split airconditionings rekent u op ons. Zeker wanneer u op zoek bent naar iets bijzonders voor in de slaapkamer, woonkamer of in uw kantoor. De nieuwe Toshiba Haori heeft een stoffen mantel die verwisseld kan worden zodat u ieder moment een nieuwe airconditioning aan uw gevel heeft hangen. Ook is deze airconditioning uitgerust met een plasma ion-filter voor een schoner en prettiger binnenklimaat.

Toshiba Haori - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland

Toshiba Kazumi

De Kazumi is een zeer geavanceerde Toshiba-airco die uiterst geschikt is om als wandmodel te kopen voor in uw woonkamer of in uw (thuis)kantoor. De Kazumi behoort tot een van de stilste airco’s op de markt. Dit geldt voor de binnen-unit een ook voor de buiten-unit. Met een geluidssterkte van maximaal 40 dB(A) van de buiten-unit is een stille nachtrust gegarandeerd voor u maar ook de buren. Ook is het mogelijk om de Kazumi te bedienen via Wi-Fi. De Kazumi een prettig en comfortabel binnenklimaat het gehele jaar door.

Toshiba RAV-KRTP

De RAV-KRTP past in iedere woning, ongeacht wat het benodigde vermogen is. Dit maakt deze Toshiba-airco een uitstekend wandmodel om te kopen. Ook kunt u uw ruimte uiterst goed klimatiseren met de horizontale en verticale uitblaaslamellen. Hierdoor is het mogelijk om uw ruimte uiterst goed te verwarmen of te koelen. Om een prettig binnenklimaat te houden komt er meer bij kijken dan alleen de gewenste temperatuur uit te blazen. De RAV-KRTP ontvochtigt uw lucht en filtert de ongewenste deeltjes weg door middel van het ingebouwde filtersysteem. Hiermee kunt u het gehele jaar van een prettig binnenklimaat.

Toshiba DaiSeiKai

De DaiSeiKai is de perfecte Toshiba-airco om te kopen als wandmodel voor iedereen die klaar wil zijn voor de toekomst. Met het energielabel A+++ en A++ voor het grootste model, is dit de airconditioning voor u. Daarnaast is deze airconditioning uiterst stil, met een geluidsdruk van 20 dB(A) zal deze unit u niet storen wanneer hij zorgt voor het gewenste comfort. Ook is deze unit voorzien van een plasma-filter voor het verwijderen van ongewenste stofjes in de uitblaas lucht in uw ruimte.

Koop uw nieuwe Toshiba-airconditioning

Als u een nieuwe Toshiba-airco wilt kopen als wandmodel, vraag dan een offerte aan bij Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste airco? Wij berekenen de juiste airco voor u! Schakel ons meteen in voor advies.

×

Support


Klik op een van de onderstaande gebruikers om contact op te nemen

 

×
0