Een multi-split airco kopen

Bij Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland kunt u een multi-split airco kopen. Ons bedrijf uit Krimpen aan den IJssel is uw partner voor de aanschaf en deskundige montage van airconditionings en warmtepompen. Bekijk ons assortiment en vindt uw nieuwe airconditioning.

Een multi-split airco van gerenommeerde merken kopen.

Ons airconditioning- en warmtepompbedrijf heeft verscheidene gerenommeerde airco-merken om een multi-split airconditioning van te kopen. Ons assortiment bestaat uit:

Multi-split airconditionings

Samsung logo - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland
Haier logo
Misthubishi Heavy logo - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland
Samsung logo - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland

LUZON

De Samsung Luzon airco is de ideale multi-split airconditioning om te kopen voor het op temperatuur te houden van uw slaapkamer of woonkamer. Dit doet hij gemakkelijk door de geïntegreerde Fast Cooling modus die in een rap tempo uw kamer koelt op ieder moment van de dag. De Good Sleep functie creëert een wenselijke slaap klimaat dat een goede nachtrust garandeert. Zo wordt u fris wakker voor de komende dag.

Samsung logo - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland

WIND-FREE™ COMFORT

Met de Wind-Free™ van Samsung bereikt u de juiste temperatuur met het meeste comfort. Dit is mogelijk dankzij de Wind-Free™ technologie die 77% energie kan besparen op alleen al de uitblaas van de koude lucht. Zo is het mogelijk te koelen zonder comfort verlies en u bespaart ook nog eens energie.

Samsung logo - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland

WIND-FREE™ ELITE

Een airco die alles kan

Wanneer u een multi-split airco wilt kopen die alles kan, dan is dit de airconditioning die u zoekt. De Samsung multi-split airco Wind-Free™ Elite is dé airconditioning om te kopen voor in uw slaapkamer, kantoor, woonkamer of zelfs voor op uw zolder. Met de Fast Cooling modus wordt uw kamer binnen no time koel. En wanneer uw ruimte op temperatuur is, gaat de Samsung Wind-Free™ Elite vanzelf op Wind-Free™ stand. In deze modus koelt de airco tochtvrij uit de 23.000 microgaatjes die op de mantel zitten. Net als alle andere Wind-Free™ modellen van Samsung is ook de Wind-Free™ Elite standaard uitgerust met Wi-Fi via de SmartThings app van Samsung.

Haier logo

Pearl

De Haier Flair

De Haier Flair heeft in 2021 een reboot gekregen, nu zijn de luxere modellen uitgerust met Wi-Fi en hebben ze een luxere naam, namelijk de Haier Pearl. Uiteindelijk zal de Haier Pearl de Haier Flair volledig gaan vervangen. Een Haier-airconditioning is een uitstekende optie wanneer u een multi-split airco wilt kopen.

Misthubishi Heavy logo - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland

Mitsubishi Heavy Industries

De Mitsubishi Heavy Industries SRK-ZS airco heeft alles wat u van een multi-split airconditioning verwacht wanneer u deze besluit te kopen. Een strak design, een hoge COP en talloze opties om uw woning geweldig op temperatuur te houden. Dit is mogelijk door de zeer geavanceerde infrarood bediening, waarmee u gemakkelijk switcht tussen de verschillende modus. Verder zijn de binnen units uiterst stil en uiterst geschikt voor in uw slaapkamer of in uw kantoor. Wat de Mitsubishi Heavy Industries SRK-ZS, naast dat zij uiterst stil en zuinig zijn, bijzonder maakt zijn de verschillende kleuren waarin ze leverbaar zijn. Van klassiek wit tot titanium, voor iedereen een passende airco.

Bestel uw multi-split airco bij ons bedrijf

Als u een multi-split airco wilt kopen, dan bent u bij ons in goede handen. Wij hebben daarnaast ook single-split airconditionings in ons assortiment. Heeft u vragen? Neem contact op met onze experts. Wij beantwoorden graag al uw vragen zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

×

Support


Klik op een van de onderstaande gebruikers om contact op te nemen

 

×
0