Haier logo

Een Haier multi-split airco kopen

Overweegt u om een Haier multi-split airco te kopen? Schakel dan de experts van Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland uit Krimpen aan den IJssel, nabij Rotterdam. Wij zorgen voor uitstekende levering en montage, zodat u heerlijk koel zit, zelfs op de warmste zomerdagen van Nederland.

Een Haier multi-split airco kopen van uitstekende kwaliteit

Ons airconditioning- en warmtepompbedrijf heeft een ruime keuze aan airconditionings. Bij ons bent u in goede handen voor het kopen van een multi-split airco van het merk Haier. De Haier Airconditioners zijn sinds een paar jaar zeer populair op de Nederlandse markt. De reden is dat u voor een leuke prijs een leuke Haier multi-split airco kunt aanschaffen. Met name de Haier Tundra-serie is zeer in trek. Met alle Haier Airconditioners is het mogelijk om te koelen of te verwarmen. Hierdoor is het kopen van een Haier multi-split airco een goed idee als u bijverwarming zoekt, naast het koelen van uw ruimte

Bestel uw nieuwe airconditioning van Haier

Bij ons is het mogelijk om een multi-split airco van Haier te kopen. Wilt u meer informatie over onze producten of een offerte aanvragen? Bel naar 06 394 376 09, of stuur een Whatsapp naar 06 308 183 38, of stuur een e-mail naar info@airconditioningservicenederland.nl. Ook voor andere merken, zoals een airconditioning van Mitsubishi, rekent u op onze uitstekende diensten.

Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland is Haier fabrieksmonteur

Haier Flair

De Haier Flair heeft in 2021 een reboot gekregen, nu zijn de luxere modellen uitgerust met WI-FI en hebben ze een luxere naam, namelijk de Haier Pearl. Uiteindelijk zal de Haier Pearl de Haier Flair volledig gaan vervangen.

Let Op, beperkte voorraad.

Haier Pearl