Een Panasonic-airconditioning kopen

Wilt u een Panasonic-airconditioning kopen voor uw woning? Met deze uitstekende airconditionings zit u heerlijk koel, zelfs op de warmste zomerdagen. Bij Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland uit Krimpen aan den IJssel bent u in juiste handen wanneer u een Panasonic-airconditioning wilt kopen.

Houd uw huis koel door een Panasonic-airconditioning te kopen

Bij ons kunt u terecht om een Panasonic-airconditioning kopen. De airconditionings en de warmtepompen van Panasonic staan bekend om hun betrouwbaarheid, stilheid en hun zuinigheid. Ook is de prijs-kwaliteitverhouding van Panasonic zeer hoog en kan de airconditioning goed functioneren in bijna iedere situatie. Dit houdt in dat de Panasonic de airconditioning is voor in uw slaapkamer, woonkamer of uw kantoor. U kunt een single-split Panasonic-airconditioning bij ons kopen, maar wij hebben ze ook in multi-split-varianten.

Panasonic CZ-BZ-WKE

De Panasonic CS-FZ-WKW heeft een elegant en strak design en wordt standaard geleverd met een PM 2,5 filter voor een schonere en comfortabele binnenlucht. De Panasonic is een van de stilste lucht-lucht warmtepompen op de markt met een geluidsdruk van 20dB(A) voor de binnen-unit. Verder kan de buitenunit overal geplaatst worden door de geavanceerde compressor techniek die het mogelijk maakt langere leiding lengtes toe te passen. Ook is het mogelijk om via internet en voice-control deze unit aan te sturen. Deze module is los verkrijgbaar. Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland is de goedkoopste om Panasonic-airconditionings van te kopen!

Panasonic Etherea

Als u een mooie Panasonic-airconditioning wilt kopen, is de Etherea wellicht iets voor u. De nieuwste Panasonic Etherea is voorzien van de Nanoe TM-X lucht zuiveringstechnologie. Hierdoor ervaart u een schoner en prettiger binnenklimaat 24/7, zelfs als u niet thuis bent. Wanneer u wel thuis bent kunt u de airco bedienen door middel van gesproken aanwijzingen. Deze airconditioning is daarnaast ook nog eens zeer energiezuinig. Met een A+++ Europees energielabel is dit een van de meest energiezuinige lucht-lucht warmtepompen op de markt. Dit komt mede door de nieuwe generatie Aerowings die efficiënter de koele en warmte lucht verspreidt door uw ruimte. Al met al is dit een van de stilste units op de markt. Deze airconditioning wordt standaard geleverd met Wi-Fi en voice-control en kan worden verbonden met uw Google Home of uw Alexa Assistant.

Bestel uw nieuwe airconditioning van Panasonic

U kunt een Panasonic-airconditioning bij ons kopen waarbij u bent verzekerd van uitstekende kwaliteit. Vraag een offerte aan! Weet u niet precies welke airconditioning geschikt is voor uw woning? Wij berekenen de juiste airco voor uw situatie zodat u zekerweten de juiste keus maakt.

×

Support


Klik op een van de onderstaande gebruikers om contact op te nemen

 

×
0