Mitsubishi Electric Logo - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland

Mitsubishi Electric Airconditioners

De airconditionings van Mitsubishi Electric staan bekend om hun stilheid en kennis. De units zijn gemakkelijk te monteren, zien er strak uit en kunnen goed uit de weg in de geschikte omstandigheden. Van uitdagende kleuren tot een strak ontwerp, voor iedereen is er een Mitsubishi Electric. Meer informatie? Kijk gerust hieronder of neem contact met ons op.

Mitsubishi Electric sfeer - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland

Standaard

Wanneer u opzoek bent naar een kwalitatieve airconditioning voor een interessante prijs? Dan is de WSH-APWI ook bekend als de standaard Mitsubishi Electric airconditioning iets voor u. Met een stille buitenunit en een strakke binnenunit. Verder is deze airconditioning uiterst geschikt om uw woonkamer, slaapkamer of kantoor te koelen. Maar natuurlijk kan hij ook uiterst goed verwarmen. Met een gemiddelde COP van 4.8 is ook nog eens uiterst zuinig. Maar wenst u toch iets meer kleur aan de muur? Dan is de Mitsubishi Electric Design de perfecte mach.

Diamond Serie

De Diamond serie van Mitsubishi Electric is de ultieme airconditioning voor een kleurrijke woonruimte. Met de ruime keuze uit verschillende kleuren zit er vast een uitvoering bij die geheel bij u past. Zoals alle airconditionings van Mitsubishi Electric, is ook de diamond uitvoering uiterst geschikt als warmtepomp. Dit is mogelijk door de uiterst hoge COP van 5.2. Wat de Mitsubishi Electric diamond ook bijzonder maakt is 3D i-see feature. Deze registreert of dat er in de ruimte iemand aanwezig is en past hierop zijn functie aan. Ook is het mogelijk om de opgewarmde of afgekoelde lucht wel of niet op iemand te laten blazen. Dit zorgt ervoor dat u kunt genieten van een koele slaapkamer, woonkamer of kantoor zonder enig comfort verlies.

Design Zen mode

Waneer u op zoek bent naar een airconditioning die alles kan en alles mag, dan is de Mitsubishi Electric Zen lijn de airconditioning voor u. Met een keuze uit drie strakke kleuren zit er vast een tussen die u aanspreekt. Standaard zit in de Mitsubishi Electric Design units een WI-FI module ingebouwd waarmee u gebruik kunt maken van de MEL-cloud. Verder zijn de Mitsubishi Electic Design modellen uiterst stil met een minimale geluidsdruk van 21 dB(a). Dus samenvattend, bent u op zoek naar de airconditioning voor in uw woning? Dan is de Mitsubishi Electric Design de airconditioner voor in uw ruimte.