Een Mitsubishi Electric kopen

Wilt u een airconditioning van Mitsubishi Electric kopen? De experts van Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland uit Krimpen aan den IJssel hebben uitstekende airco’s voor u van dit Japanse merk. Bekijk ons aanbod en kies de Mitsubishi Electric uit die u wilt kopen.

Een Mitsubishi Electric airconditioning kopen voor uw woning

Veel mensen kopen een airconditioning van Mitsubishi Electric vanwege hun stilheid. De units zijn gemakkelijk te monteren, zien er strak uit en kunnen goed uit de weg in de geschikte omstandigheden. Van uitdagende kleuren tot een strak ontwerp, ons gespecialiseerde warmtepompen- en airconditioningsbedrijf heeft voor iedereen een passende Mitsubishi Electric. Zowel voor een single-split airco als een model dat gebruikt maakt van multi-split rekent u op onze expertise.

Mitsubishi Electric sfeer - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland

Standaard

Wilt u een kwalitatieve airconditioning voor een interessante prijs? Dan is de WSH-APWI ook bekend als de standaard Mitsubishi Electric airconditioning iets voor u om te kopen. Met een stille buiten-unit en een strakke binnenunit. Verder is deze airconditioning uiterst geschikt om uw woonkamer, slaapkamer of kantoor te koelen. Natuurlijk kan hij ook uiterst goed verwarmen. Met een gemiddelde COP van 4.8 is ook nog eens uiterst zuinig. Wenst u toch iets meer kleur aan de muur? Dan is de Mitsubishi Electric Design de perfecte mach.

De Diamond-serie

De Diamond-serie van Mitsubishi Electric is de ultieme airconditioning om te kopen voor een kleurrijke woonruimte. Met de ruime keuze uit verschillende kleuren zit er vast een uitvoering bij die geheel bij u past. Net zoals alle airconditionings van Mitsubishi Electric, is ook de Diamond-uitvoering uiterst geschikt als warmtepomp. Dit is mogelijk door de uiterst hoge COP van 5.2. Wat de Mitsubishi Electric Diamond ook bijzonder maakt is 3D i-see feature. Deze registreert of dat er in de ruimte iemand aanwezig is en past hierop zijn functie aan. Ook is het mogelijk om de opgewarmde of afgekoelde lucht wel of niet op iemand te laten blazen. Dit zorgt ervoor dat u geniet van een koele Design Zen mode.

Een airconditioning met alles in huis

Wanneer u op zoek bent naar een airconditioning die alles kan en alles mag, dan is een Mitsubishi Electric Zen de airconditioning voor u om te kopen. Met een keuze uit drie strakke kleuren zit er vast een tussen die u aanspreekt. Standaard zit in de Mitsubishi Electric Design units een Wi-Fi-module ingebouwd waarmee u gebruik kunt maken van de MEL-Cloud. Verder zijn de Mitsubishi Electric Design modellen uiterst stil met een minimale geluidsdruk van 21 dB(a). De Mitsubishi Electric Design de airconditioner om te kopen voor in uw ruimte, slaapkamer, woonkamer of kantoor zonder enig comfort verlies.

Bestel uw nieuwe airconditioning van Mitsubishi

Als u een Mitsubishi Electric wilt kopen, dan rekent u op onze experts. Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland levert enkel en alleen uitstekende kwaliteit airco’s. Vraag een offerte aan! Wij bieden ook hulp bij het berekenen van uw airco als u hier behoefte aan heeft.

×

Support


Klik op een van de onderstaande gebruikers om contact op te nemen

 

×
0