Airco van Fuji

Het merk Fuji Electric zorgt altijd voor een goed werkende airco. Het merk komt uit Japan en is gebaseerd op de berg Fuji die bij het meer staat. In dit meer is de berg zeer goed zichtbaar. Het symboliseert tevens ook de Yin-Yang-gedachte die voor twee tegenpolen staat, zoals koelen en verwarmen. Bij Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland uit Krimpen aan den IJssel vindt u verschillende airco’s van dit merk.

Fuji Electric zorgt voor een stille en energiezuinige airco

De airconditionings met warmtepomp van Fuji Electric zijn een van de stilste units op de markt. Ze zijn niet alleen zeer stil, maar ze zijn ook nog eens zeer energiezuinig. Met de ingebouwde verwarmingsmodus zijn de airconditionings met warmtepomp van Fuji Electric ook nog eens uiterst geschikt voor het verwarmen van uw woning. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw ruimte te koelen. Ook dit is voor de Fujitsu geen uitdaging. Met een uitblaasgeluidsdruk van 19 dB(a) zijn ze zeer geschikt voor in de slaapkamer. Samenvattend is de airco van Fuji Electric het middelpunt van comfort. Met de Low-Noise-stand voor buiten en de Super-Heat voor binnen is het uiterst geschikt voor warme zomers en koude winters.

Hoor eens hoe stil de binnendelen zijn van Fujitsu Airconditioning met Warmtepomp 

Fuji Electric Standaard

Met de Fuji Electric standaarduitvoeringen geniet u van een koele slaapkamer of werkkamer in de zomer en ook nog eens een warme kamer in de winter. Zoals u wellicht al had verwacht, de airco van Fuji Electric kan het allemaal. Ze zijn stil, gemakkelijk te monteren en werken naar behoren. De airco valt binnen ook niet op, want op de laagste ventilatiestand is hij bijna niet waar te nemen. De Fuji Electric produceert op vol vermogen maar een geluidsdruk van 40 dB(A), waardoor ze zeer geschikt zijn voor bijna iedere situatie. Wij kunnen ook voor u de airco in bedrijf stellen.

Fuji Electric Deluxe

De Fuji Electric Deluxe airco heeft alles wat u wenst van een airconditioning met warmtepomp. Hij is stil, fluisterstil zelfs, met zijn minimale geluidsdruk van 19 dB(A). Daarnaast zijn de buitenunits voorzien van een Low-Noise-stand, waardoor de buitenunit minder geluid produceert in de nacht en u geen hinder kan verwachten van deze unit. Al met al is het de perfecte airconditioning voor bij u in huis als u op zoek bent naar een betaalbare comfortunit.

Fuji Electric Designer

Met de Fuji Electric Designer uitvoeringen beleeft u helemaal wat de betekenis is van comfort in uw huis. Deze airco’s met warmtepomp zijn namelijk uitgevoerd met een Low-Noise-stand voor de buitenunit die ervoor zorgt dat, wanneer de airco aanstaat, u buitengewoon geniet van rust. Ook is de airco van Fuji Electric uitgerust met een Super-Heat-functie die uiterst geschikt is voor de koude dagen in de winter. De Fuji Electric Designer-binnendelen produceren op de silence-mode maar 17 dB(A). Dit is zo stil dat u zelden doorheeft dat de airco aanstaat, alleen merkt u het aan het comfort.

Fuji Electric Premium

Bent u op zoek naar het comfort van een airco, maar vindt u de kleur niet passen in uw ruimte? Geen paniek! De Premiummodellen van Fuji Electric zijn er speciaal voor u. Deze airco past perfect op uw mooie donkere gevel en levert het comfort dat u kunt verwachten van een Fuji. Alle Premiummodellen van Fuji Electric zijn uitgerust met alles wat u maar wenst op een airconditioning. Met een geluidsdruk van 19 dB(A) binnen heeft u ook nog eens een fluisterstille airco in huis.

Ontdek de verschillende airco’s uit ons assortiment

Bij Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland vindt u altijd wel een geschikte airco van het merk Fuji. Dit merk biedt zowel single- als multi-split airconditionings. Zo vindt u altijd wel een geschikt model dat binnen uw toepassing past. Ontdek wat ons bedrijf voor u kan betekenen!

×

Support


Klik op een van de onderstaande gebruikers om contact op te nemen

 

×
0