Fujitsu Airconditioners

Het merk Fuji Electric komt uit Japan en is gebaseerd op de berg Fuji die bij het meer staat. In dit meer is de berg zeer goed zichtbaar. Het symboliseert tevens ook Yin – Yang gedachte die voor twee tegenpolen staat, dus ook voor koelen en verwarmen.

De airconditionings met warmtepomp van Fuji Electric zijn één van de stilste units die op de markt zijn. Maar ze zijn niet alleen zeer stil, ze zijn ook nog eens zeer energie zuinig. En met de ingebouwde verwarmingsmodus zijn de airconditionings met warmtepomp van Fuji Electric ook nog eens uiterst geschikt voor het verwarmen van uw woning. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om uw ruimte te koelen. Ook dit is voor de Fujitsu geen uitdaging. Met een uitblaas geluidsdruk van 19 dB(a) zijn ze zeer geschikt voor in de slaapkamer.

Samenvattend zijn de Fuji Electric airco’s met warmtepomp het middelpunt van comfort. Met de Low-Noise stand voor buiten en de Super-Heat voor binnen uiterst geschikt voor warmte zomers en koude winters.

Heeft u vragen welke Fuji Electric het beste bij u past? Of wilt u meer informatie over deze airco’s met warmtepomp ? Neem gerust contact met ons op.

Hoor eens hoe stil de binnendelen zijn van Fujitsu Airconditioning met Warmtepomp 

Fuji Electric Standaard

Met de Fuji Electric standaard uitvoeringen kunt u genieten van een koele slaapkamer of werkkamer in de zomer en ook nog eens een warm in de winter. Want zoals u wellicht al had verwacht, de airconditioning met warmtepomp van Fuji Electric kan het allemaal. Ze zijn stil en gemakkelijk te monteren en zijn zeer goed.  De Fuji Electric produceert op vol vermogen maar een geluidsdruk van 40 dB(A) waardoor ze zeer geschikt zijn voor bijna iedere situatie. En binnen valt hij ook al niet op want op de laagste ventilatiestand is hij bijna niet waar te nemen.

Fuji Electric Deluxe

De Fuji Electric Deluxe heeft alles wat je wenst van een airconditioning met Warmtepomp. Hij is stil, fluisterstil zelfs, met zijn minimale geluidsdruk van 19 dB(A). Daarnaast zijn de buitenunits voorzien van een Low-Noice-stand waardoor de buitenunit minder geluid produceert in de nacht en je geen hinder kan verwachten van deze unit. Al met al is het de perfecte airconditioning met warmtepomp voor bij je in huis als je op zoek bent naar een betaalbare comfort unit.

Fuji Electic Designer

Met de Fuji Electric Designer uitvoeringen beleeft u helemaal wat de betekenis is van comfort in uw huis te ervaren. Deze airco’s met warmtepomp zijn namelijk uitgevoerd met een Low-Noise stand voor de buitenunit die ervoor kan zorgen dat wanneer de airco met warmtepomp binnen aanstaat, u buiten gewoon kan genieten van rust. Ook zijn de Designer airconditionings met warmtepomp van Fuji Electric uitgerust met een Super-Heat functie die uiterst geschikt is voor de koude dagen in de winter. En naast dat hij buiten zeer stil is, is hij dat zeker ook binnen. De Fuji Electric Designer binnendelen produceren op de silence-mode maar 17 dB(A). Dit is zo stil dat u zelden door heeft dat de airco aan staat, alleen merkt u het aan het comfort.

Fuji Electric Premium

Bent u op zoek naar het comfort van een airco maar vind u de kleur niet passen in uw ruimte? Geen paniek de Premium modellen van Fuji Electric zijn er speciaal voor u. Ze passen perfect op uw mooie donkere gevel en leveren het comfort dat u kunt verwachten van een Fujitsu. Alle Premium modellen van Fuji Electric zijn uitgerust met alles dat u maar wenst op een airconditioning. En met een geluidsdruk van 19 dB(A) binnen heeft u ook nog eens een fluisterstille gedesignde airco met warmtepomp in huis.

De waardering van airconditioningenwarmtepompservicenederland.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 51 reviews.
×

Support


Klik op een van de onderstaande gebruikers om contact op te nemen

 

×
0