Fuji Electric logo lang - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland

Fuji Electric Airconditioners

Het merk Fuji Electric komt uit Japan en is gebaseerd op de berg Fuji die bij het meer staat. In dit meer is de berg zeer goed zichtbaar. Het symboliseert tevens ook Yin – Yang gedachte die voor twee tegenpolen staat, dus ook voor koelen en verwarmen.

De airconditionings van Fuji Electric zijn één van de stilste units die op de markt zijn. Maar ze zijn niet alleen zeer stil, ze zijn ook nog eens zeer energie zuinig. En met de ingebouwde verwarmingsmodus zijn de airconditionings van Fuji Electric ook nog eens uiterst geschikt voor het verwarmen van uw woning. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om uw ruimte te koelen. Ook dit is voor de Fuji Electric geen uitdaging. Met een uitblaas geluidsdruk van 19 dB(a) zijn ze zeer geschikt voor in de slaapkamer.

Samenvattend zijn de Fuji Electric airco’s het middelpunt van comfort. Met de Low-Noise stand voor buiten en de Super-Heat voor binnen uiterst geschikt voor warmte zomers en koude winters.

Heeft u vragen welke Fuji Electric het beste bij u past? Of wilt u meer informatie over deze airco’s? Neem gerust contact met ons op.

Hoor eens hoe stil de binnendelen zijn van Fuji Electric

Fuji Electric Deluxe

De Fuji Electric Deluxe heeft alles wat je wenst van een airconditioning. Hij is stil, fluisterstil zelfs, met zijn minimale geluidsdruk van 19 dB(A). Daarnaast zijn de buitenunits voorzien van een Low-Noice-stand waardoor de buitenunit minder geluid produceert in de nacht en je geen hinder kan verwachten van deze unit. Al met al is het de perfecte airconditioning voor bij je in huis als je op zoek bent naar een betaalbare comfort unit.

Fuji Electric Design

Met de Fuji Electric Design uitvoeringen beleeft u helemaal wat de betekenis is van comfort in uw huis te ervaren. Deze airco’s zijn namelijk uitgevoerd met een Low-Noise stand voor de buitenunit die ervoor kan zorgen dat wanneer de airco binnen aanstaat, u buiten gewoon kan genieten van rust. Ook zijn de Design airconditionings van Fuji Electric uitgerust met een Super-Heat functie die uiterst geschikt is voor de koude dagen in de winter. En naast dat hij buiten zeer stil is, is hij dat zeker ook binnen. De Fuji Electric Design binnendelen produceren op de silence-mode maar 17 dB(A). Dit is zo stil dat u zelden door heeft dat de airco aan staat, alleen merkt u het aan het comfort.

Fuji Electric Premium

Bent u op zoek naar het comfort van een airco maar vind u de kleur niet passen in uw ruimte? Geen paniek de Premium modellen van Fuji Electric zijn er speciaal voor u. Ze passen perfect op uw mooie donkere gevel en leveren het comfort dat u kunt verwachten van een Fuji Electric. Alle Premium modellen van Fuji Electric zijn uitgerust met alles dat u maar wenst op een airconditioning. En met een geluidsdruk van 19 dB(A) binnen heeft u ook nog eens een fluisterstille gedesignde airco in huis.

×

Support


Klik op een van de onderstaande gebruikers om contact op te nemen

 

×
0