Samsung Airconditioners

Wanneer u denkt aan comfort denk je u snel aan Samsung Airconditioning installaties. Het maakt niet uit of dat u op zoek bent naar een airco voor in de woon- of slaapkamer of zelfs voor op het kantoor, want er is voor iedere oplossing een Samsung Airconditioning.

Naast koelen, kunnen de airconditioning systemen van Samsung ook zeer goed verwarmen. Vanwege het hoge rendement zijn ze zeer geschikt voor het verwarmen van uw woning. Het is een eenvoudige oplossing die ervoor zorgt dat u kunt genieten van elke gewenste temperatuur in uw woning of op kantoor.

Samsung Luzon

De Samsung Luzon is de ideale airconditioning voor het op temperatuur te houden van uw slaapkamer of woonkamer. Dit doet hij gemakkelijk door de geïntegreerde Fast Cooling modus die in een rap tempo uw kamer kan koelen op ieder moment van de dag. De Good Sleep functie creëert een wenselijke slaap klimaat dat een goede nachtrust garandeert. Zo wordt u fris wakker voor de komende dag.

Samsung Cebu

Ervaar de intelligente manier van koelen en verwarming met de Samsung Cebu. Het intelligente aan deze airco is het koelen met de AI Auto cooling functie die geïntegreerd zit in alle airco’s van Samsung. In deze stand bepaald hij volledig automatisch wat er nodig is om jouw kamer op de juiste temperatuur te houden. Dit samen met de intergratie van Samsung SmartThings maakt de Samsung Cebu een veelzijdige airco.

Samsung Wind-Free™ Comfort

Met de Wind-Free™ van Samsung bereikt u de juiste temperatuur met het meeste comfort. Dit is mogelijk dankzij de Wind-Free™ technologie die 77% energie kan besparen op alleen al de uitblaas van de koude lucht. Zo is het mogelijk te koelen zonder comfort verlies en bespaart u ook nog eens energie. Meer informatie over de Wind-Free™? Neem gerust contact met ons op of lees hier.

Samsung Wind-Free™ Elite

Wanneer u op zoek bent naar een airco die alles kan is dit de airco die u zoekt. De Samsung Wind-Free™ Elite is DE airco voor in uw slaapkamer, kantoor, Woonkamer of zelfs voor op de zolder. Met de Fast Cooling modus wordt uw kamer binnen no time koel. En waneer uw ruimte op temperatuur is gaat de Samsung Wind-Free™ Elite vanzelf op Wind-Free™ stand. In deze modus koelt de airco tochtvrij uit de 23.000 microgaatjes die op de mantel zitten. Net als alle andere Wind-Free™ modellen van Samsung is ook de Wind-Free™ Elite standaard uitgerust met WI-FI via de SmartThings app van Samsung.

×

Support


Klik op een van de onderstaande gebruikers om contact op te nemen

 

×
0