Panasonic Warmtepompen

De airconditionings en zeker ook de warmtepompen van Panasonic staan bekend om hun betrouwbaarheid, stilheid en hun zuinigheid. Ook is de prijs kwaliteit verhouding van Panasonic zeer hoog en kan de airconditioning goed functioneren in bijna iedere situatie. Dit houd in dat de Panasonic de airconditioning is voor in uw slaapkamer, woonkamer of uw kantoor. En op de koop toe is Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland de goedkoopste met Panasonic.

Panasonic Aquarea Bi-block J generatie

De Panasonic Aquarea warmtepomp is de warmtepomp van dit moment die toepasbaar is op iedere situatie.  Het is een innovatief en energiezuinig systeem dat optimaal wooncomfort biedt, zelfs bij extremen lage buitentemperaturen. Het produceert warmte voor radiatoren, vloerverwarming, ventilatorconvectoren en warm tapwater. Er zijn systemen beschikbaar van 3 tot 16kW, zodat er altijd een passende oplossing is voor uw thuissituatie.

Panasonic Aquarea Bi-block L generatie

Uit voorraad leverbaar, Panasonic R290 warmtepompen.

De AQUAREA BI-BLOC HIGH PERFORMANCE SPLIT R290: een baanbrekende keuze voor efficiënte klimaatbeheersing. Met zijn geavanceerde R290-koelmiddel biedt dit systeem niet alleen krachtige prestaties, maar ook milieuvriendelijkheid. De bi-bloc configuratie maximaliseert energiezuinigheid door warmte op te vangen en te hergebruiken. Of het nu gaat om verkoeling in de zomer of verwarming in de winter, de AQUAREA R290 staat garant voor optimaal comfort. Zijn slimme ontwerp en duurzame technologie zorgen voor lagere operationele kosten en verminderde CO2-uitstoot. Kies voor de AQUAREA BI-BLOC HIGH PERFORMANCE SPLIT R290 en stap naar de toekomst van doeltreffende klimaatregeling.

×

Support


Klik op een van de onderstaande gebruikers om contact op te nemen

 

×
0