Olimpia Splendid

Op zoek naar hoogwaardige en betrouwbare airconditioning en warmtepompen? Olimpia Splendid biedt een uitgebreide selectie van apparaten die perfect geschikt zijn voor elk type ruimte. Of u nu op zoek bent naar een split-unit of een warmtepomp, Olimpia Splendid heeft het allemaal.

Onze airconditioners en warmtepompen zijn energiezuinig en bieden de nieuwste technologieën om de lucht in uw ruimte te zuiveren en de temperatuur te regelen. Van de Nexya-s4e inverter airconditioner tot onze efficiënte en milieuvriendelijke warmtepompen, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Wij begrijpen dat een airconditioner of warmtepomp een investering is, daarom bieden wij een uitstekende service en garantie op al onze producten. Onze professionele installateurs zorgen voor een snelle en efficiënte installatie, zodat u snel kunt genieten van de voordelen van uw nieuwe airconditioner of warmtepomp.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken welke Olimpia Splendid airconditioner of warmtepomp geschikt is voor uw ruimte en profiteer van een comfortabele en energiezuinige oplossing voor het reguleren van de temperatuur.

Monoblock warmtepompen

De Olimpia Splendid Sherpa Monobloc S2 E is een efficiënte en milieuvriendelijke warmtepomp voor het verwarmen en koelen van uw huis. Deze warmtepomp is compact en gemakkelijk te installeren en kan worden gebruikt als een stand-alone systeem of in combinatie met een bestaande verwarmingsinstallatie. Met de nieuwste technologieën zorgt de Sherpa Monobloc S2 E voor een optimale regeling van de temperatuur in uw huis, terwijl het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt. Profiteer van de voordelen van hernieuwbare energie en verlaag uw energierekening met de Olimpia Splendid Sherpa Monobloc S2 E.

Airconditioning

Nexya s4 e inverter

De Olimpia Splendid Nexya s4 e inverter airconditioner biedt uitstekende koelprestaties en is ontworpen met het oog op energiezuinigheid en duurzaamheid. Met een koelvermogen van en de nieuwste invertertechnologie is deze airconditioner de ideale keuze voor het creëren van een comfortabele omgeving in huis of op kantoor. De airconditioner is uitgerust met een slaapfunctie die ‘s nachts het energieverbruik vermindert en het apparaat stiller maakt. Met het zelfdiagnosesysteem wordt eventuele storingen gemakkelijk opgespoord en op het LCD-scherm weergegeven. Bestel nu de Nexya s4 e inverter airconditioner van Olimpia Splendid en geniet van maximaal comfort en energiebesparing!

×

Support


Klik op een van de onderstaande gebruikers om contact op te nemen

 

×
0