Misthubishi Heavy logo - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland

Mitsubishi Heavy Industries Airconditioners

De airconditionings van Mitsubishi Heavy Industries zijn weer leverbaar!

SRK-ZSX-Wandmodel-een-fluisterstille-airco - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland

Standaard SRKZS

De Mitsubishi Heavy Industries SRK-ZS heeft alles wat je van een airconditioning verwacht. Een strak design, een hoge COP en talloze opties om uw woning geweldig op temperatuur te houden. Dit is mogelijk door de zeer geavanceerde infra-rood bediening, waarmee u gemakkelijk kunt switchen tussen de verschillende modus. Verder zijn de binnen units uiterst stil en uiterst geschikt voor in uw slaapkamer of in uw kantoor.

Wat de Mitsubishi Heavy Industries SRK-ZS  naast dat zij uiterst stil en zuinig zijn bijzonder maakt zijn de verschillende kleuren waar ze in leverbaar zijn. Van klassiek wit tot titanium, voor iedereen een passende airco.

Diamond Serie SRKZSX-W

De meest volledige airco van Mitsubishi Heavy Industries heeft nog meer dan dat u nodig heeft. Dit is de meest volledige airco op het moment. De MHI heeft een eco-modus, en op de laagste ventilatiestand merkt u nog geen eens dat de airco aan staat. Ook is de meegeleverde infrarood remote control voorzien van een weekklok waarmee u de airco volledig automatisch kan laten werken. Maar niet te vergeten is de Diamond Serie Mitsubishi Heavy Industries uiterst mate geschikt voor in de slaapkamer. Waneer u de stilte modus inschakelt ervaart u comfort en wordt u uitgerust wakker.