LG Airconditioners

Regel thuis uw eigen klimaat met de enerziezuinige airco van LG. Geniet van een airconditioner die kan verwarmen en koelen met ruime instelmogelijkheden. Bovendien wordt uw lucht gezuiverd wat zorgt voor extra comfort.

LG DualCool White

De LG DualCool white is een van de enige airconditionings op de markt met een speciale ionenfilter op de binnenunit. Deze filter zorgt voor een beter en prettiger binnenklimaat. Daarbij is het ook mogelijk om deze airconditioning te bedienen met uw stem of google assistent. Met de LGTinQ app kunt u gemakkelijk uw airconiditioning aan en uitzetten maar ook uw verbruik monitoren.

LG DualCool Deluxe White

De LG DualCool Deluxe white is een van de beste airconditionings van LG. Met zijn UVnano™ en de Plasmaster™ Ionizer+  filter is deze airconditioning zeer geafanceerd. Ook heeft u de mogelijkheid om met deze airconditioning slimme en handige programma’s in te stellen met de ThinQ™ app. Samenvattend, deze airconditioning is uiterst geschikt voor uw slaap-, woon- of zelfs werkkamer.

LG ARTCOOL Mirror

De LG ARTCOOL Mirror airconditioning is een stijlvolle airconditioning met een mooi zwart en strak design. Door de strakke spiegel die op de voorkant van de airconditioning zit gemonteerd kan je alle afbeeldingen laten refelcteren. Ook de geafanceerde filtertechniek krijgt u een prettig en stijlvol binnenklimaat.

LG ARTCOOL Gallery

De LG ARTCOOL Gallery airconditioning is de meest stijlvolle airco van het moment met de mogelijkheid om de het gehele design te vervangen. Daarbij is de deze airconditioning zeer stil en met zijn ingebouwde WI-FI van afstand aan te zetten voor het beste binnen klimaat.

×

Support


Klik op een van de onderstaande gebruikers om contact op te nemen

 

×
0