Haier Airconditioners

De Haier Airconditioners zijn sinds een paar jaar zeer populair op de Nederlandse markt. De rede is dat u voor een leuke prijs een leuke airconditioning kunt aanschaffen. Met name de Haier Tundra 2023 units zijn zeer in trek.

Met alle Haier Airconditioners is het mogelijk om te koelen of te verwarmen. Hierdoor zijn alle Haier Airconditionings uitermate geschikt als bijverwarming of kunnen functioneren als de verwarming zelf. Meer informatie over verwarmen met een Haier Airconditioning? Neem gerust contact met ons op. meer informatie over Haier?

Navigeer direct naar Haier:

Single split systemen

Multi split systemen

Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland is Haier fabrieksmonteur

Haier Tundra 2023

De Haier Tundra 2023 is een single-split set is airconditioning met een modern design en gemaakt van duurzame materialen. De Haier Tundra 2023 is natuurlijk ook van alle gemakken voorzien.

Deze airconditioning is voorzien van een led-display met temperatuurindicatie, een afstandbediening. Ook is er de mogelijkheid tot het uitbreiden met een lucht reiningingset voor een optimaal binnenklimaat. Daarbij is deze airconditioning standaard voorzien van WIFI. Hierdoor is de Tundra 2023 ook gemakkelijk met een smartphone of tablet te bedienen.

De Haier Tundra 2023 is te verkrijgen in vier verschillende vermogensklassen. Van 2,5 kw tot 6,8 kw.  Zo ben je er van verzekerd dat er ook een model tussen zit voor jouw woning.

Haier Pearl R32

De Haier Pearl R32 is een van de meest energiezuinige en milieuvriendelijke airconditioners op de markt. Met een energielabel van A++/A+, is dit apparaat zeer efficiënt en kan het uw energierekening aanzienlijk verlagen. De airconditioner is uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder de R32-koelmiddeltechnologie die de impact op het milieu vermindert. Het apparaat is ook uitgerust met een zelfreinigend filter dat zorgt voor schonere lucht en minder onderhoud. De Haier Pearl R32 heeft een strak en modern ontwerp dat in elk interieur past. De airconditioner is ook fluisterstil, waardoor het perfect is voor gebruik in slaapkamers of kantoren. Met de intelligente modus past het apparaat zich aan de omstandigheden aan en zorgt het voor een optimaal comfortniveau. Kortom, de Haier Pearl R32 is een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, energiezuinige en milieuvriendelijke airconditioner.

Haier Pearl R290

De Haier Pearl R290 is een geavanceerd airconditioningsysteem dat bekend staat om zijn milieuvriendelijkheid en energie-efficiëntie. Met het gebruik van het natuurlijke koudemiddel R290 (propaan) streeft Haier ernaar om de impact op het milieu te verminderen en tegelijkertijd optimale prestaties te leveren.

De Pearl R290 is niet alleen ecologisch verantwoord, maar biedt ook indrukwekkende koel- en verwarmingsmogelijkheden. Met zijn krachtige compressor en geavanceerde technologie kan dit systeem snel en efficiënt de gewenste temperatuur bereiken. Daarnaast beschikt de Haier Pearl R290 over slimme functies zoals wifi-connectiviteit en spraakbesturing, waardoor u uw airconditioner op afstand kunt bedienen via uw smartphone of met behulp van stemopdrachten. Het elegante en moderne ontwerp van de Pearl R290 past perfect in elk interieur, of het nu gaat om een woning, kantoor of winkel. Bovendien is het systeem zeer gebruiksvriendelijk, met een intuïtieve bediening en programmeerbare instellingen.

Kortom, de Haier Pearl R290 is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een milieuvriendelijke en energiezuinige airconditioningoplossing. Met zijn geavanceerde technologie, slimme functies en stijlvolle design biedt dit systeem comfort en efficiëntie voor elke ruimte. Ervaar de voordelen van de Haier Pearl R290 en geniet van een aangenaam binnenklimaat met een minimale impact op het milieu.

Haier Expert

De Haier Expert is een zeer geavanceerde en energiezuinige airconditioner die perfect is voor elk type ruimte. Het apparaat is verkrijgbaar in zowel een witte als zwarte uitvoering, waardoor het naadloos past in elk interieur. Met een energielabel van A+++ is de Expert zeer efficiënt en kan het uw energierekening aanzienlijk verlagen. De airconditioner is uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals de R32-koelmiddeltechnologie die zorgt voor minder impact op het milieu. Het apparaat beschikt ook over een zelfreinigend filter dat zorgt voor schonere lucht en minder onderhoud.

De Haier Expert heeft ook een stille werking, waardoor het perfect is voor gebruik in slaapkamers of kantoren. Met de intelligente modus past het apparaat zich aan de omstandigheden aan en zorgt het voor een optimaal comfortniveau. De airconditioner is ook uitgerust met een ingebouwde WiFi-module waarmee u de temperatuur en instellingen op afstand kunt regelen via uw smartphone of tablet.

Daarnaast beschikt de Haier Expert over een uniek design met een plat frontpaneel en een verborgen display. Dit geeft de airconditioner een strak en modern uiterlijk. De Expert is verkrijgbaar in verschillende vermogens, waaronder 2,5 kW, 3,5 kW en 5 kW, waardoor het geschikt is voor zowel kleine als grote ruimtes. Kortom, de Haier Expert is een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een geavanceerde en energiezuinige airconditioner met een modern design en uitstekende prestaties.

Haier Flexis Plus

De Haier Flexis Plus is een hoogwaardige airconditioner met innovatieve technologieën. Met zijn energie-efficiënte inverter-technologie en variabele koel- en verwarmingsfuncties biedt deze airconditioner optimaal comfort in elk seizoen. Bovendien is de Flexis Plus voorzien van een hoogwaardig luchtzuiveringssysteem, waardoor de lucht in uw ruimte continu wordt gezuiverd van stofdeeltjes, allergenen en andere schadelijke stoffen. De Haier Flexis Plus is ook zeer stil in gebruik, waardoor u kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat zonder storende geluiden.

Met de handige Wi-Fi-connectiviteit kunt u de Flexis Plus bedienen vanaf uw smartphone of tablet, waar u ook bent. Of u nu thuis bent of op kantoor, u kunt altijd genieten van een optimaal binnenklimaat met de Haier Flexis Plus. Bovendien is de airconditioner gemakkelijk te installeren en te onderhouden, waardoor u er jarenlang plezier van zult hebben.

Kies voor de Haier Flexis Plus als u op zoek bent naar een hoogwaardige airconditioner met innovatieve technologieën en een hoogwaardig luchtzuiveringssysteem. U zult merken dat uw binnenklimaat aanzienlijk verbetert en u kunt genieten van optimaal comfort, waar u ook bent.

Haier Jade

Wilt u een Haier die alles kan, alles heeft en er ook nog strak uitziet? Dan is de Haier Jade de airco voor u. Naast het strakke design is hij uitgerust met een extra silence mode die, wanneer ingeschakeld, niet meer dan 16 dB(A) produceert. Verder is hij volledig uitgerust met WI-FI, een eco-sensor, en een antibacterieel filter. Ook is de Haier Jade uiterst geschikt als warmtebron, met een COP van 4,7 en een energielabel van A+++ zit u er in de zomer heerlijk koel en in de winter gemakkelijk warm bij. Samenvattend is de Haier Jade de airco voor u.

Haier mulitsplit buitendelen

De Haier multisplit buitenunit is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een efficiënte en flexibele airconditioningoplossing. Deze buitenunit is ontworpen om meerdere binnenunits aan te sturen, waardoor u verschillende ruimtes in uw huis of kantoor kunt koelen of verwarmen met één enkel systeem.

Met de Haier multisplit buitenunit kunt u genieten van een optimaal comfort in elke kamer. U kunt meerdere binnenunits aansluiten op de buitenunit, zodat u de temperatuur in elke ruimte individueel kunt regelen. Dit biedt u de flexibiliteit om de airconditioning aan te passen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Naast zijn flexibiliteit biedt de Haier multisplit buitenunit ook een indrukwekkende energie-efficiëntie. Het systeem maakt gebruik van geavanceerde technologieën om energie te besparen en uw energiekosten te verlagen. Hierdoor kunt u genieten van een comfortabel binnenklimaat zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoge energierekeningen.

De Haier multisplit buitenunit is ook ontworpen met oog voor geluidsreductie. Het systeem werkt stil en onopvallend, zodat u kunt genieten van een rustige en vredige omgeving. Dit is vooral belangrijk in slaapkamers of kantoorruimtes waar een stille werking essentieel is.

Kortom, de Haier multisplit buitenunit biedt efficiëntie, flexibiliteit en comfort. Met dit systeem kunt u verschillende ruimtes koelen of verwarmen naar uw wensen, terwijl u energie bespaart en een rustige omgeving behoudt. Kies voor de Haier multisplit buitenunit en ervaar de voordelen van een geavanceerde en betrouwbare airconditioningoplossing.

Haier mulitsplit binnen delen

De binnendelen van Haier Pearl, Flexis en Expert zijn stuk voor stuk uitstekende keuzes als het gaat om airconditioningoplossingen die zorgen voor comfort en efficiëntie in uw huis of kantoor.

Het Haier Pearl binnendeel is een wandgemonteerde unit die bekend staat om zijn slanke en stijlvolle ontwerp. Het past perfect in elk interieur en biedt een gerichte luchtstroom voor een optimaal comfort. Met geavanceerde technologieën zoals de DC-invertercompressor levert de Haier Pearl een efficiënte koeling en verwarming, terwijl het geluidsniveau tot een minimum wordt beperkt.

De Haier Flexis binnendelen bieden een uitstekende flexibiliteit en aanpassingsvermogen. De Flexis-serie staat bekend om zijn energie-efficiëntie en geavanceerde functies, zoals de 4D Auto Swing-functie voor een gelijkmatige luchtverdeling.

Als het gaat om geavanceerde functies en slimme technologie, biedt het Haier Expert binnendeel een uitstekende keuze. Met wifi-connectiviteit kunt u het binnendeel eenvoudig bedienen via uw smartphone, waar u ook bent. Het Expert binnendeel is compatibel met spraakassistenten zoals Google Assistant en Amazon Alexa, waardoor u handsfree controle heeft over uw airconditioning. Bovendien is de Expert-serie uitgerust met een 3D-luchtstroomfunctie die zorgt voor een snelle en gelijkmatige koeling in de ruimte en zijn ze beschikbaar in het zwart.

Ongeacht welk binnendeel u kiest – Pearl, Flexis of Expert – u kunt rekenen op de betrouwbaarheid, efficiëntie en geavanceerde functies die Haier te bieden heeft. Geniet van het comfort van een aangename temperatuur in uw omgeving, terwijl u energie bespaart en profiteert van de vele handige functies die deze binnendelen te bieden hebben.

Haier Pearl binnen delen

Haier Expert binnen delen

Haier Flexis Plus binnen delen

×

Support


Klik op een van de onderstaande gebruikers om contact op te nemen

 

×
0