Gree logo - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland

Gree airconditioners

Gree is de grootste airconditioning fabrikanten van de wereld. Naast dat ze airconditionings maken onder het merk Gree produceren ze veel white label en private label airconditionings waaronder voor Daikin. Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare goede airconditioning dan zijn de Gree units de beste match voor je.

Hoofdkantoor Gree - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland

Gree Fairy

Bent u op zoek naar een wandmodel die aan al uw wensen voldoet? Voorzien moet zijn van standaard WI-FI? Dan is de Gree Fairy de unit voor u. Met het gestroomlijnde design en zijn fluisterstille werking is het een van de meest veelzijdige airconditionings op de markt. daarnaast is deze unit is ook op aanvraag verkrijgbaar in Zwart.

Gree G-Tech

De G-Tech is voorzien van een grote luchtuitblaashoek wat in combinatie van de grote 3D uitblaaslouveres zorgt voor een gelijkere luchtverdeling in je ruimte. Daarnaast is deze unit uitgerust met standaard WI-FI dat compatible is met bekende assistenten zoals Google Home.

Gree U-Crown

De Gree U-Crown is de meeste uitgevoerde unit in de Gree line. Deze unit is voorzien van een twee-staps-compressor hierdoor is het energieverbruik laag en het comfort hoog. Daarnaast is deze unit voorzien van een turbo stand waardoor hij minimaal 8ºC uit kan blazen op koelvraag en 54ºC op warmtevraag. Samenvattend, deze unit is de airconditioning voor u.

×

Support


Klik op een van de onderstaande gebruikers om contact op te nemen

 

×
0