Een Daikin-airco kopen

Bent u van plan een Daikin-airco te kopen? De airconditioners van Daikin staan bekend om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en hun stilheid. Ook het comfort dat ze leveren, is van topkwaliteit. De modellen die Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland uit Krimpen aan den IJssel aanbiedt, zijn ook echte Daikin-modellen aangezien de goedkopere modellen niet altijd echt van het merk Daikin zijn.

Een Daikin-airco kopen van hoogwaardige kwaliteit

Wij zijn graag uw partner als u op zoek bent naar een airco van het merk Daikin. Dit merk staat bekend om hun topkwaliteit. Daarnaast zijn ze uiterst geschikt om ruimtes te koelen of te verwarmen. Binnen ons assortiment vindt u onder andere een Daikin 3-5 kW. Als u een Daikin-airco wilt kopen, profiteert u van goede service. Wij kunnen namelijk de airco voor u plaatsen en installeren. Ook kunnen wij een leidingsysteem bij uw airco aanleggen. Onze vakmensen ontzorgen u graag van a tot z. Ook voor airconditioningaccessoires zit u bij Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland helemaal goed.

Daikin Comfort - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland

Perfera

De Daikin Perfera is voorzien van een motion-sensor die registreert waar iemand zich bevindt. Met deze sensor kan de lucht langs de persoon gestuurd worden zodat het comfort hoog blijft en je geen hinder ervaart. De Daikin Perfera is standaard voorzien van Wi-Fi waarmee je de airconditioning van afstand kan aansturen om het perfecte binnenklimaat te genereren. Ook is de Daikin Perfera voorzien van een Flash Streamer die ervoor zorgt dat de lucht die de binnen-unit verlaat minder pollen, schimmels en hinderlijke geuren uitblaast. De Daikin Perfera airco is op aanvraag ook te kopen als 3-5 kW vloermodel.

Stylish

De Stylish is de meest veelzijdige 3-5 kW airco van Daikin die te kopen is in vier verbazend mooie kleuren. Van stak wit tot een donkere houten afwerking, is dit zeker geen saaie airconditioning. De Daikin Stylish heeft ook meerdere prijzen gewonnen vanwege dit design waaronder de Good Design Award in 2017 en het jaar daarop de Design Award. De Daikin Stylish is ontworpen rondom zijn werking. De afdekplaat aan de voorkant gaat een klein stukje open om een betere luchtverdeling te genereren. Daarnaast kan deze unit bestuurd worden via Google Home of Alexa door middel van de ingebouwde Wi-Fi module.

Koop een airconditioning van Daikin

Voor het kopen van een Daikin-airco bent u bij ons in goede handen. Als u kiest voor een airco van dit merk, kunt u jarenlang verder. Vraag een offerte aan! Wij helpen u aan een airco van goede kwaliteit. Doordat wij verschillende airco’s met warmtepomp aanbieden, vindt u altijd wat u zoekt. Ontdek snel het assortiment.

×

Support


Klik op een van de onderstaande gebruikers om contact op te nemen

 

×
0