Centrale verwarming en warmtepomp installatie toebehoren

Voor een optimale werking van je warmtepomp, of het nu gaat om aansluiting op de bestaande cv-installatie of het creëren van een nieuwe installatie, is het gebruik van de juiste materialen essentieel. Denk hierbij aan koperen of cv-pijp en Alupex, evenals aan specifieke onderdelen zoals koppelingen, knieën en schroefbussen.

Koperen leidingen en het Aquatechnik meerlagen of PPR hebben uitstekende warmtegeleidende eigenschappen en zijn duurzaam, waardoor ze een populaire keuze zijn voor warmtepompinstallaties. Cv-pijpen bieden flexibiliteit en gemak bij installatie, terwijl Alupex bekend staat om zijn lichte gewicht en corrosiebestendigheid.

Het gebruik van de juiste koppelingen, knieën en schroefbussen zorgt voor een betrouwbare en lekvrije verbinding tussen de verschillende leidingen en componenten. Hierdoor kan de warmte efficiënt worden overgedragen en geniet je van een comfortabel binnenklimaat in je huis of bedrijfspand.

Bij het aansluiten van je warmtepomp is het belangrijk om de installatievoorschriften te volgen en indien nodig een airconditioning en warmtepomp service nederland. in te schakelen. Op die manier kun je er zeker van zijn dat de aansluiting correct en veilig wordt uitgevoerd.

Kies dus voor de juiste materialen, zoalsAquatechnik meerlagen of PPR koperen of cv-pijp en Alupex, en zorg voor een perfecte verbinding met hoogwaardige koppelingen, knieën en schroefbussen. Op die manier creëer je een efficiënte en betrouwbare warmteoverdracht in je woning of bedrijfspand, dankzij de optimale aansluiting van je warmtepomp.

CV leidingen dunwandig staalverzinkt

Met onze CV-buis van 15 mm, gemaakt van dunwandig staalverzinkt materiaal, ben je verzekerd van een hoogwaardige installatiepijp voor je cv en warmtepomp systeem. Deze precisiebuis is ontworpen voor betrouwbare warmteoverdracht en duurzaamheid. Kies voor onze dunwandige cv-pijp voor een efficiënte en nauwkeurige verbinding in je verwarmingssysteem.

15 mm

22 mm

Onze CV-buis van 22 mm is een dunwandige precisiebuis gemaakt van staalverzinkt materiaal. Deze installatiepijp is speciaal ontworpen voor gebruik in cv en warmtepomp systemen. Met de dunwandige constructie biedt deze cv-pijp een optimale warmteoverdracht en betrouwbare prestaties. Kies voor onze hoogwaardige cv-buis om een efficiënte en nauwkeurige verbinding te realiseren in je verwarmingssysteem.

28 mm

Onze dunwandige CV-buis van 28 mm is vervaardigd uit hoogwaardig staalverzinkt materiaal voor optimale duurzaamheid en warmteoverdracht. Deze precisiebuis is perfect geschikt als installatiepijp voor cv en wormpomp systemen. Met de dunwandige constructie biedt deze cv-pijp een efficiënte en betrouwbare verbinding. Kies voor de beste kwaliteit en nauwkeurigheid met onze dunwandige CV-buis voor een optimaal functionerend verwarmingssysteem.

Koppelingen

Onze hoogwaardige knelfittingen zijn voorzien van een soepel draaiende knelmoer, waardoor ze absolute topkwaliteit bieden. De licht draaiende wartelmoer met zoekrand maakt snelle en gemakkelijke montage mogelijk met standaard gereedschap. De gedraaide wartelmoer met meerdere en maatvaste sleutelvakken zorgt voor een perfecte afwerking en prachtige vormgeving. Onze knelfittingen bestaan uit drie delen: het huis, de knelring en de wartelmoer. Ze worden compleet gemonteerd geleverd, waardoor ze eenvoudig kunnen worden aangesloten op koperen of cv buizen.

De knelring bevindt zich tussen de twee boringen van de knelmoer en het huis. Bij het aandraaien van de knelmoer zal de ring eerst aan de kant van het huis vervormen, vanwege de kleinere hoek van het huis ten opzichte van de moer. Na verder aandraaien wordt ook de andere kant van de ring in de moer geklemd. Hierdoor ontstaat een hermetische afsluiting door de hoge druk op de ring. Vertrouw op onze knelfittingen voor een betrouwbare en lekvrije verbinding van koperen of dunwandige cv buizen.

Schroefbussen

Puntstukken

Knieen

Sokken

T-stukken

Keerkleppen

×

Support


Klik op een van de onderstaande gebruikers om contact op te nemen

 

×
0