Atlantic Warmtepompen

Fujitsu is het Japanse topmerk voor warmtepompen en airconditioning. Dit merk is al meer dan 50 jaar trendsetter en innovator in de sectoren woningbouw en utiliteit. Omdat er enkel elektriciteit nodig is en de overige energie gehaald wordt uit de omgeving, is een lucht/lucht warmtepomp de ideale manier om energiezuinig te koelen en verwarmen. In vergelijking met klassieke radiatoren heeft een lucht/luchtwarmtepomp ook minder tijd nodig om de gevraagde temperatuur te bereiken.

Fujitsu warmtepompen zijn zeer betrouwbaar dankzij de vele kwaliteitscontroles tijdens het productieproces. Elk van de 5 fabrieken van Fujitsu is wereldwijd gecertificeerd volgens ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 14001 (milieumanagement).

Atlantic Alfea Extensa AI

De Atlantic Alfea Extensa AI is de warmtepomp van dit moment. Deze warmtepomp wordt ontworpen in Frankrijk met de kennis van Fujitsu General. Hierdoor ben je verzekerd van kwaliteit en comfort naar Japanse begrippen. De Atlantic Alfea Extensa AI heeft de mogelijkheid om te werken als hybride in combinatie met iedere cv ketel!

Wij hebben op dit moment nog een beperkte voorraad van Atlantic Alfea Extensa AI warmtepompen van 6 tot 10 kW.

×

Support


Klik op een van de onderstaande gebruikers om contact op te nemen

 

×
0