Aquatechik Leidingsystemen

Aquatechik Leidingsystemen

Aquatechnik, dé producent van hoogwaardige leidingsystemen. Unieke multi-calor buizen met top prestatiekenmerken. Lichtgewicht, UV- en corrosiebestendig. Ideaal voor sanitaire en warmtepompinstallaties. Hoge weerstand tegen temperatuur en druk dankzij cross-linked polyethyleen (PE-Xb). Lagere weerstand, minder energieverlies. Verminderde ruwheid voor efficiënte warmteoverdracht. Verlaagde tegendruk, lagere energiekosten. Aquatechnik, de duurzame keuze met 50 jaar levensduur. Volledig circulair dankzij polyethyleen en aluminium. Betrouwbaar, innovatief en toekomstgericht.

Voordelen Aquatechnik:

  1. Hoogwaardige prestaties: Aquatechnik leidingsystemen hebben uitstekende prestatiekenmerken en zijn speciaal ontworpen voor toepassingen met hoge temperaturen en drukken. Het gebruik van polyethyleen en aluminium zorgt voor een uitstekende weerstand tegen corrosie en biedt een lange levensduur van het systeem.
  2. Gemakkelijk te installeren: Aquatechnik leidingsystemen zijn flexibel en gemakkelijk te installeren, wat de installatietijd en kosten kan verminderen.
  3. Duurzaamheid: Aquatechnik leidingsystemen zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit en hebben een gemiddelde levensduur van 50 jaar. Bovendien is het product volledig circulair, wat betekent dat het aan het einde van zijn levensduur kan worden gerecycled en opnieuw kan worden gebruikt.
  4. Energiezuinig: Door de leidingen en koppelingen van Aquatechnik toe te passen zal er minder tegendruk in het afgiftesysteem optreden wat resulteert in een lagere energierekening.
  5. Lage onderhoudskosten: Aquatechnik leidingsystemen vereisen weinig onderhoud en hebben een hoge betrouwbaarheid, waardoor de onderhoudskosten laag zijn.

Over het algemeen bieden Aquatechnik leidingsystemen dus een hoge kwaliteit, duurzaamheid, energie-efficiëntie en lage onderhoudskosten.

Aquatechnik buizen op lengte van 4 meter

Aquatechnik buizen op lengte zijn een betrouwbare en duurzame keuze voor sanitair- en verwarmingstoepassingen. De buizen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan strenge prestatie- en veiligheidsnormen, waardoor ze eenvoudig te installeren zijn en een lange levensduur hebben.

Aquatechnik buizen op rol

Aquatechnik buizen op rol bieden een flexibele oplossing voor het aanleggen van sanitaire en verwarmingsinstallaties. Dankzij hun lichte gewicht en hoge flexibiliteit zijn deze buizen gemakkelijk te installeren en te vervoeren.

Aquatechnik fittingen

Aquatechnik fittingen zijn beschikbaar in verschillende verbindingen, waaronder schroefbussen, puntstukken, knieën en sokken. De koppelingen behouden dezelfde interne diameter van de buis, wat leidt tot minder weerstand en energieverbruik. De fittingen zijn veilig, eenvoudig aan te brengen en gemaakt van recyclebare en hygiënische materialen dat bestand is tegen corrosie.

Puntstukken

Schroefbussen

Overgangskoppeling naar koper

×

Support


Klik op een van de onderstaande gebruikers om contact op te nemen

 

×
0