Afgifte systemen

STRADA

Een Jaga-convector kopen

Wilt u een Jaga-convector kopen van uitstekende kwaliteit? Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland uit Krimpen aan den IJssel is uw partner voor deze convectoren. De convectoren van Jaga staan voornamelijk bekend om het strakke design en perfect voor iedere warmtepompinstallatie.

Een Jaga-convector kopen voor bij uw warmtepomp

Een Jaga-convector kopen is een uitstekende aanvulling op uw warmtepomp. Bij ons bedrijf dat gespecialiseerd is in warmtepompen met airco’s hebben we deze uitstekende convectoren voor u. Deze convectoren passen perfect bij een warmtepompinstallatie, bijvoorbeeld een warmtepomp met boiler, uiterst goed kunnen verwarmen bij hogere en lagere temperaturen zonder het verlies van comfort en de wellicht bekende Low-H2O technologie. Deze convectoren zijn ontworpen met het oog op veiligheid, comfort en esthetiek. Deze visie is benadrukt door het publiek toen Jaga de IF Design award won voor onder andere de Strada convectoren. De Jaga-convector gaat samen met iedere warmtepompinstallatie, waaronder ook de warmtepomp van Mitsubishi.

Booster ventilatoren

Door middel van de apart verkrijgbare booster ventilatoren is het mogelijk om uw woning nog sneller op temperatuur te krijgen. Met deze booster ventilatoren creëert u een nog prettiger binnenhuisklimaat bij lage of hoge aanvoertemperaturen op een energiezuinige manier. Tevens kunt u met de Strada uiterst goed koelen. Voor deze mogelijkheid moet u kijken naar de Strada Hybrid.

Bestel uw convector bij ons

Heeft u hulp nodig bij het berekenen van de juiste warmtepomp en de Jaga-convector die hierbij hoort voor uw situatie, voordat u overgaat tot kopen? Schakel onze experts in. Wij zijn ook in te schakelen voor de plaatsing van uw warmtepomp en Jaga-convectoren wanneer u deze wilt kopen.

×

Support


Klik op een van de onderstaande gebruikers om contact op te nemen

 

×
0