AIRCONDITIONING zorgt VOOR MEER COMFORT

De vraag naar kwaliteitsairconditioning is de afgelopen jaren fors gestegen. Een warmere buitentemperatuur, maar ook de huidige manier van bouwen, met veel glas en volgens de geldende isolatienormen, speelt daarbij een rol.

Airconditioningsystemen leveren schone, gezonde en gekoelde lucht. Zo wordt een prettig klimaat gerealiseerd. Bovendien zorgt een airconditioner ook altijd voor een lagere luchtvochtigheid waardoor het benauwde gevoel dat vaak gepaard gaat met het Nederlandse zomerklimaat, achterwege blijft en u zich prettig voelt en productief blijft. Er zijn grote verschillen in type airconditioning, maar ook in warmtepompsystemen die zowel koelen als verwarmen. Redenen voor u om eens goed na te denken over uw keuze voor het koelen van uw huis of bedrijfpand.

Kwaliteitsairconditioning kenmerkt zich door duurzaamheid, minder energieverbruik en minder geluidsoverlast. Vaak zijn dit de splitairconditioners waarbij een deel binnen en een deel aan de buitenkant van het huis bevestigd wordt. Daarnaast zijn multisplits in opmars; airconditioners met één buitendeel en meerdere binnendelen, waarmee verschillende vertrekken in huis of gebouw gekoeld kunnen worden. Consumenten/ bedrijven gaan steeds meer over op deze systemen, omdat kwaliteitsairconditioners wel het gewenste comfort bieden.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Klimaatinstallatie

Er zijn verschillende koel- en klimaatsystemen en iedere situatie vraagt om een andere aanpak. Kiest u voor Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland  dan bent u zeker van kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. Koudetechniek en klimaatbeheersing is namelijk een specialisme. Een paar graden kan voor u het verschil maken en alleen specialisten zijn in staat om de temperatuur van uw kantoor, bedrijfspand of horecagelegenheid optimaal te beheersen. Voor Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland  gaat dit hand in hand met duurzame en energiezuinige installaties.

Gegarandeerde kwaliteit
De klimaat en airconditioning van Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland zijn in het bezit van de F-erkenning. Dit betekent dat ze voldoen aan de eisen van de F-gassenverordening (verplichte wetgeving) en daarnaast aan eisen op het gebied van opleiding, vakkennis, materialen, onderhoud en meer.

Overtuigd om een Klimaat installatie/ airconditioning te laten plaatsen, of heeft u nog vragen neem dan contact met ons op maar dat kan ook met het centrale telefoon-nummer 06 394 376 09