Airco zorgt voor meer comfort

Ook bij ons, Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland is vraag naar airco’s de afgelopen jaren fors gestegen. We willen het binnen koelen omdat het buiten warmer wordt. Ook hoe we bouwen vandaag de dag heeft grote invloed op het binnenklimaat. We bouwen goed geïsoleerde woningen met veel glas. Tellen we daar de huidige isolatienormen bij op, dan begrijpt u dat de warmte moeilijk kan ontsnappen, terwijl de warmt door al het glas haar werk kan doen.

De airconditioning zorgt voor schone en zuivere lucht

Het voordeel van een airconditioning naast de koeling, is dat deze ook de lucht kan zuiveren. Doordat ventilatie van de airconditioning komt er schone en daarmee gezonde lucht uw ruimte binnen. Ook kunnen de betere aircosystemen ook de ‘foute’ stoffen uit de lucht halen. Dit is ook van groot belang voor goed geïsoleerde ruimtes waar weinig ‘verse lucht’ kan binnenkomen. Laat u zich vooral eens door ons voorlichten over schone en zuivere lucht en een airconditioning.

Airco zorgt voor meer comfort - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland

Airco zorgt voor meer comfort: verlagen van de luchtvochtigheid

Een ander voordeel is dat een airco de luchtvochtigheid in een kamer kan beïnvloeden. Op die warme Hollandse dagen kan de luchtvochtigheid flink oplopen. De airco zorgt voor lagere luchtvochtigheid zodat u dat benauwde gevoel kwijtraakt.

Vandaag de dag zijn airconditioningsystemen vele malen energievriendelijker dan in het verleden. Dit scheelt u vele euro’s in uw portemonnee. Zo is een airco natuurlijk ook goed te combineren met zonnepanelen. Schijn de zon, dan wekken de zonnepanelen veel energie op waarvoor een del weer kan worden gebruikt voor de airconditioning.

Een kwaliteitshairconditioning is ook duurzaam en stil. Als u niet voor ‘een koopje’ gaat, dan kunt u jarenlang plezier hebben van uw airco. Wij werken ook alleen met de betere en beste merken, zodat wij ook die garantie van duurzaamheid kunnen geven.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met:

Jurgen Oosterling

E: info@airconditioningenwarmtepompservicenederland.nl
T: 06 – 394 376 09